Diensten

SWH Metaalrecycling BV beschikt over eigen vrachtauto’s en containers en neemt u daarmee het transport naar het recyclingbedrijf uit handen. Indien gewenst stellen wij onze containers graag aan u beschikbaar. Onze medewerkers zullen zorg dragen voor het transport of wisselen van de containers. Wij zien daarbij bovendien toe op een snelle afhandeling. 
Zelf Uw metaalafval brengen bij ons kan natuurlijk ook.

Wij beschikken over een eigen overslagkraan en onze medewerkers helpen u graag een handje met het laden en lossen.                                             

SWH Metaalrecycling beschikt over een grote werf met de nodige faciliteiten om metaal te kunnen uitsorteren en verder te  verwerken door o.a. het gebruik van een overslagkraan en moderne meetapparatuur.

Het metaal dat binnenkomt wordt eerst op kwaliteit gesorteerd. Afhankelijk van het materiaal gebeurt dit handmatig of machinaal. De metaal afvallen gaan vervolgens als grondstof verder voor gieterijen in binnen- en buitenland.

Omdat we dit op een verantwoorde en milieubewuste manier willen doen voldoet ons bedrijf aan de strengste kwaliteits- en milieueisen. SWH Metaalrecycling beschikt over alle vereiste vergunningen ook voor de verwerking van accumulatoren (loodaccu’s). Een schone zaak want door onze milieubewuste aanpak zijn wij hiermee een van de weinige partners in de regio.

                                                                   

.